Lluís Roura sorteja un dels seus quadres al Facebook

L'artista assegura que l'expectació que ha creat la iniciativa a les xarxes socials l'ha sorprès

Des de fa temps, el reconegut pintor originari de Sant Miquel de Campmajor (Pla de l'Estany) aprofita les xarxes socials com el Facebook per donar a conèixer les seves obres i pintures. Actualment ja té uns 500 seguidors. "Acostumo a tenir molta gent que em contesta, m'escriu i valora les meves fotografies", ha explicat el mateix artista.

La idea d'aquest sorteig va sorgir ara fa unes setmanes arran d'una fotografia que va penjar Roura al seu mur de Facebook on es veia l'artista pintant un quadre a Palau-Savardera. "Una persona va preguntar quan valia i l'Alexandra Quintana va demanar si seria possible realitzar un descompte si la imatge arribava als 1.000 m'agrada. Jo vaig dir que si s'aconseguia aquesta fita no faria un descompte sinó que regalaria el quadre", ha explicat. La idea, però, va agradar tant a tots els seus companys, amics i seguidors virtuals que finalment l'artista ha decidit fer un sorteig entre les primeres 1.000 persones que han clicat la casella de 'M'agrada' o han comentat i compartit el seu missatge.

"D'una idea simple ja hem sobrepassat les 2.000 persones que d'alguna manera s'han interessat per aquesta iniciativa", ha comentat mig rient l'artista. Roura ha explicat que tot el mèrit recau en l'Alexandra Quintana i ha assegurat que "l'ha captivat, sorprès i emocionat" la reacció que el projecte ha aconseguit a les xarxes socials. "Al teatre els actors esperen i necessiten l'aplaudiment dels espectadors doncs a mi, aquí en aquest teatre de l'Empordà, m'ha il·lusionat rebre l'aplaudiment entre cometes dels amics del Facebook", ha valorat. "Tot això em fa venir ganes de sortir demà al matí a buscar més llums, colors i plasmar nous paisatges", ha afegit.

Paral·lelament, Roura ha comentat que aquest sorteig servirà també per acomiadar-se de la primavera. "Sortejarem el quadre entre els 1.000 primers i intentaré trobar algun obsequi per agrair la generositat de tota l'altra gent que també s'hi ha interessat", ha comentat. L'afortunat que aconsegueixi la pintura també podrà passar una estona amb el pintor gironí i fotografiar-se amb ell. "Mai m'hauria pensat que una cosa com aquesta tindria aquest ressò, calen noves idees i és important que la pintura pugui tenir un pes especial dins la vida de les persones i als mitjans de comunicació", ha conclòs. En principi ha estat la mateixa Alexandra qui s'ha encarregat de classificar, un per un, les primeres 1.000 persones que han comentat o els ha agradat la idea.