Detingut un camell que va oferir droga als mossos a l'entrada d'una discoteca

Els agents li van trobar al damunt cocaïna, èxtasi, LSD i amfetamines

Els Mossos d'Esquadra han detingut un camell que es dedicava a vendre droga a les portes d'una discoteca de Vilajuïga (Alt Empordà). El noi, que té 26 anys i viu a Figueres, voltava per l'aparcament i oferia estupefaents a tots els qui passaven. El camell, però, va tenir mal ull perquè va anar a ensenyar la droga a una parella de mossos de paisà que controlava la zona.

Els agents el van detenir i li van trobar tot un arsenal d'estupefaents, apart de 175 euros en efectiu. En total, el camell portava més de 50 pastilles i embolcalls de drogues diverses com ara cocaïna, èxtasi, LSD o amfetamines. El jove, de nacionalitat italiana, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar davant del jutge.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge a quarts d'una de la matinada. Una parella de mossos de paisà feia tasques de seguretat ciutadana a l'aparcament de la discoteca 'Rachdingue' de Vilajuïga. Tot d'una, se'ls va acostar un jove i els va oferir comprar droga.


El camell però, va tenir poca vista, perquè al cap de poca estona ja estava emmanillar per un delicte de tràfic de drogues. Els agents el van identificar i escorcollar i es van sorprendre en veure la quantitat d'estupefaents que el jove duia al damunt.

En total, li van localitzar més de 50 pastilles i embolcalls. En concret, cinc paperines de cocaïna, setze pastilles d'èxtasi, dinou cartrons d'LSD, cinc embolcalls d'MDMA, quatre de Ketamina i nou d'amfetamines. A més de tot això, el camell també portava a sobre 175 euros en bitllets fraccionats.

El jove, un italià de 26 anys que viu a Figueres, ja té antecedents per fets similars. Diumenge mateix, el detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.