Detingut un home que duia armes i droga amagats a dins del seu vehicle

L'arrestat és un jove francès de 22 anys

Agents de la policia espanyola van detenir el passat 24 de maig cap a tres quarts de dues de la matinada a la Jonquera un home que duia armes i droga a dins del seu vehicle.

Els policies van aturar el conductor del vehicle, un ciutadà francès de 22 anys, que circulava amb un Volkswagen Polo amb matrícula francesa per l'avinguda dels Països Catalans. En observar l'actitud sospitosa del conductor durant la seva identificació, els agents van registrar el vehicle on li van trobar en la guantera situada sota el volant una pistola del calibre sis-trenta-cinc mil·límetres amb un cartutx a la recàmera i altres dues a l'interior del carregador i una bossa transparent amb deu cartutxos del mateix calibre.

En el mateix compartiment també hi havia quatre bosses petites d'haixix i tres balances de precisió. Durant la inspecció de la resta de l'interior del vehicle se li va intervenir una pota de cabra d'uns vuitanta centímetres de longitud, diverses eines, dos ganivets de cuina, un parell de guants de tela fina, dos ordinadors portàtils i un dispositiu GPS. En el maleter hi havia una caixa de brides, una motxilla, un sac de dormir, una nevera i una tenda de campanya.

El jove, que no disposa de llicència d'armes, va quedar detingut per un delicte de tinença il·lícita d'armes i un altre contra la salut pública.