Obren una investigació pel robatori a una casa de Montfullà en ple dia

Els delinqüents van accedir des del jardí al domicili forçant una finestra

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar els lladres que dissabte, entre les onze i dotze del matí, van entrar a robar a una casa situada al nucli de Montfullà, a Bescanó (Gironès), mentre la propietària dormia en una habitació.

Els delinqüents van aconseguir accedir a l'immoble després de forçar una gran finestra que dóna al jardí de la casa i, un cop a l'interior, es van endur un ordinador portàtil i una consola de vídeo-jocs. La dona no es va adonar de res i tampoc va rebre cap agressió per part dels lladres, que van marxar haver de marxar precipitadament. Els Mossos investiguen la identitat dels lladres i no es descarten detencions en les pròximes hores. El robatori, tal i com ha avançat el diari 'El Punt Avui', es va produir en una casa situada al costat de l'església de Sant Pere de Montfullà.

L'immoble, que disposa d'alarma, no està en un lloc aïllat sinó que es troba en una zona força transitada, fet pel qual sorprèn que els lladres poguessin actuar sense cap problema. En el moment dels fets, dins la casa hi havia la mestressa de l'immoble que s'havia estirat sobre el llit per fer una petita becaina abans de dinar. La policia catalana té la sospita que el discret botí que es van endur els delinqüents va respondre a què van haver de fugir precipitament per evitar ser sorpresos per la filla de la dona, que en aquells moments arribava al domicili.