La Policia Municipal de Girona enxampa un grup de joves amb cabdells de marihuana

Els joves, d'entre 15 i 21 anys, es trobaven en un parc i una plaça del barri de Sant Narcís

La Policia Municipal de Girona ha aixecat quatre actes a joves de la ciutat que infringien l'ordenança de civilitat perquè portaven a sobre substàncies estupefaents com marihuana. Els fets es van produir aquest dijous a la tarda, al voltant de les quatre, quan diversos policies van identificar dos grups de nois que es trobaven en un parc i en una plaça de la zona sud del barri de Sant Narcís. Els agents van sospitar que els joves estaven consumint droga a la via pública i, després d'escorcollar-los, van comissar diverses dosis de marihuana. En concret, en el primer grup de nois els agents van trobar sis cabdells de marihuana i, en la segona ocasió, una bosseta amb tres cabdells més.

El primer control es va produir al voltant de les quatre de la tarda en un parc del barri de Sant Narcís. Els agents van sospitar que els joves - un grup de sis nois d'entre 17 i 21 anys- estaven manipulant alguna substància estupefaent. Per aquest motiu, els policies van identificar-los, escorcollar-los i van comissar sis cabdells de marihuana.

Més tard, en una de les places del mateix barri, es va produir una situació molt semblant a l'anterior. En aquesta ocasió, els agents van identificar quatre nois, tots ells d'entre 15 i 17 anys. Un d'ells portava una bosseta amb tres cabdells de marihuana que els agents van comissar. Com a resultat de l'operatiu, els policies van aixecar quatre actes per infracció de l'ordenança de civilitat pel que fa a la tinença de substàncies estupefaents.