Ciutadans (C's) de Girona torna a demanar que s'instal·li una pantalla gegant per veure 'la Roja'

Alguns veïns de Figueres ho han demanat al seu alcalde, Santi Vila, a través del Facebook

El candidat de Ciutadans (C’s) a Girona, David Liern, ha demanat a l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans (PSC), que instal·li una pantalla gegant a la ciutat per poder veure la final del Mundial que enfrontarà Espanya amb Holanda aquest diumenge com, assegura, passa a moltes altres ciutats de la geografia espanyola. En aquest sentit, Liern lamenta 'que Girona, és una de les poques ciutats d'Espanya on no s'ha instal·lat una pantalla gegant per seguir a la selecció', ha dit.

Amb tot, el candidat de C's, recorda que 'ahir centenars de gironins varen sortir al carrer a celebrar la classificació per a la final del Mundial de la Selecció, el PSC no pot continuar amagant la Catalunya real, per això, demanem que instal·li una pantalla gegant al passeig de La Copa'.  Finalment Liern ha recordat, que 'l'ajuntament de Barcelona ha decidit, finalment, posar una pantalla gegant desprès que C's ho hagi sol·licitat fins a quatre vegades i que fins i tot, l'ajuntament de Gavà ha instal·lat una a petició del grup municipal de C's', ha dit.

D'altra banda l'alcalde de Figueres, Santi Vila (CiU), ahir va publicar al seu Facebook una entrada que resava 'Puyol...goool! Espanya a la final! que fort!' i aquest fet el van aprofitar els seguidors de 'la Roja' per iniciar les seves peticions i reclamar una pantalla gegant a la Rambla. Fins i tot alguns dels comentaris portaven una forta càrrega política que va enfrontar dialècticament a nacionalistes espanyols i catalans, fet que va obligar a Vila a intervenir per calmar els ànims dels seus 'amics' de Facebook.

Pantalla a Roses

El municipi altempordanès de Roses sí que comptarà amb una pantalla gegant instal·lada per iniciativa de l'Ajuntament, encapçalat per l'alcaldessa Magda Casamitjana (PSC). Aquesta es posarà al Passeig Marítim de Roses, tot just davant del Monument dels Pescadors a la Plaça Frederic Rahola i començara la seva emissió a partir de les set de la tarda, mitja hora abans de l'inici del partit.