Un mosso fora de servei deté un menor que havia robat la bossa d'una dona a Roses

A causa de l'estrebada, la víctima va caure sobre un vehicle estacionat patint ferides lleus

Un agent fora de servei de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Roses (Alt Empordà) ha detingut un menor d'edat, autor d'un robatori amb violència. Els fets es van produir cap a quarts de vuit del vespre del passat 19 de maig quan el detingut, acompanyat per tres menors més, va robar d'una estrebada la bossa de mà que portava una dona de 45 anys que caminava pel passeig marítim de Roses. La víctima va resultar ferida lleu en caure sobre un vehicle estacionat.

El mosso va aconseguir enxampar l'autor dels fets després de perseguir-lo corrents. El detingut serà citat a declarar properament davant la Fiscalia de Menors. Els fets es van produir el passat 19 de maig, a quarts de vuit del vespre al passeig marítim de Roses. En aquells moments, la víctima - una dona de 45 anys- es trobava caminant per aquesta via en direcció a un bar de la vila quan un grup de quatre menors s'hi van acostar corrents i un d'ells va arrencar-li la bossa de mà que portava provocant que la víctima caigués sobre un vehicle estacionat. A causa d'això, la dona va patir lesions lleus.

Un mosso fora de servei que es trobava per la zona va presenciar el robatori i després de veure el que havia succeït va sortir corrents darrere el noi. L'agent va aconseguir aturar el detingut després d'unes corredisses, dos carrers més avall. Una dotació dels mossos va traslladar el menor a la comissaria de Roses i, tot seguit, va contactar amb els seus pares. El noi serà citat a declarar properament per la Fiscalia de Menors.