Troben un home mort amb signes de violència a una casa de Sant Feliu de Buixalleu

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies que envolten el crim

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home, el cadàver del qual ha aparegut amb evidents signes de violència en una casa d'una urbanització de Sant Feliu de Buixalleu (Selva).

El cos de la víctima s'ha trobat cap a tres quarts de dues del migdia a l'interior de l'habitatge. El cadàver tenia diverses ferides i tot apunta que serien a conseqüència d'un atac amb arma blanca.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat agents de la unitat d'investigació dels mossos i la comitiva judicial. Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies que envolten el crim. De moment, no ha transcendit que hi hagi detinguts en relació amb el cas.

La víctima, un home d'uns 80 anys, vivia en una casa de la urbanització Rio Parc de Sant Feliu de Buixalleu. Qui ha donat l'alerta a la policia, després de trobar-se el cadàver, ha estat la seva dona.

Segons els veïns, la dona aquest matí ha anat a classes d'informàtica i quan ha tornat, s'ha trobat la víctima morta a dins l'habitatge. Eren cap a tres quarts de dues de la tarda. Es creu que l'hora en què s'ha comès el crim ha estat poc després del migdia, perquè pels voltants de les dotze del matí, alguns veïns de la zona han vist l'home feinejant per l'hort.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'ha fet càrrec del cas. El jutge ha decretat secret de sumari.