Cau una xarxa que explotava tretze dones en prostíbuls de Girona i Palafrugell

La policia espanyola ha detingut tres dones com a màximes responsables del grup

La policia espanyola ha desmantellat una xarxa que explotava tretze dones en dos prostíbuls de Girona (Gironès), un de Manresa i un altre de Palafrugell (Baix Empordà) i ha detingut tres dones com a màximes responsables del grup.

Les víctimes estaven sotmeses a un control exhaustiu dels serveis sexuals que feien i la seva duració i s'apropiaven de la meitat dels beneficis. La responsable del grup és una dona de 58 anys, que junt amb les altres dues dones, s'encarregaven dels locals de Girona capital i Manresa. A més, el grup disposava d'uns altres quatre prostíbuls, tres a la capital del Bages i un altre a Palafrugell, que actualment no tenien activitat.

L'operació es va iniciar a partir de les informacions recopilades per la Policia Local de Manresa, que va tenir coneixement de l'existència d'un clan familiar que disposava de diversos immobles on presumptament s'estava explotant sexualment les dones, deu d'elles de nacionalitat estrangera i les tres restants de nacionalitat espanyola.

Les detingudes estan acusades d'un delicte relatiu a la prostitució, contra els drets dels ciutadans estrangers i contra els drets dels treballadors.