Tremosa també constata que una tercera via del federalisme no existeix

El candidat de CiU demana als socialistes que siguin més clars en lloc de tanta "nebulosa" sobre el federalisme

El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha constatat aquest dijous que la tercera via no existeix i ha recriminat al PSOE que faci molta retòrica sobre el federalisme però després acabi votant el mateix que el PP, UPyD i C's. "Però de què estem parlant? De tercera via no s'ha concretat mai, no sabem què vol dir federalisme", ha subratllat en roda de premsa des de Roses, on ha dit que ell, amb el federalisme, vol ser com Sant Tomàs, "que quan li van dir que Crist va ressuscitar, va voler una prova empírica i tangible".

Tremosa ha demanat als socialistes que actuïn com els països nòrdics i votin en conseqüència amb el que defensen en lloc de tanta "nebulosa". Tremosa ha negat cap rectificació amb el full de ruta del Govern per celebrar la consulta, tal i com interpreten els socialistes després que Artur Mas hagi instat el PSOE a acordar la seva proposta federal amb el PP per sotmetre-la a votació dels catalans.

El candidat de CiU ha animat el PSC a deixar de fixar-se en declaracions i a abandonar la seva retòrica i nebulosa sobre el federalisme, perquè a l'hora de la veritat, ha dit, la seva coincidència en vot amb PP, C's i UPyD en contra del dret a decidir és "total".