Sis anys de presó per apunyalar un veí que parlava per Internet amb la seva dona

El processat ha reconegut que li va clavar una navalla al coll i a l'altura de les costelles

Fiscalia i defensa han pactat una pena de 6 anys de presó per a un acusat d'apunyalar un veí d'Empuriabrava, Castelló d'Empúries (Alt Empordà) després de recriminar-li que estigués en contacte amb la seva dona per Internet. Inicialment, Khaled Kasimoune s'enfrontava a 9 anys de presó per delicte d'homicidi en grau de temptativa. Aquest dimecres, el processat ha admès els fets i han acordat rebaixar-li la pena.

Els fets

Kasimonune ha reconegut que el 8 de maig del 2013 va anar a buscar la víctima a casa seva, al sector Alberes comercial, armat amb una navalla amb una fulla de nou centímetres i que li va clavar dues vegades, una al coll i l'altre a l'altura de les costelles. Khaled Kasimoune, d'origen algerià i en situació irregular al país, ha reconegut que el 8 de maig del 2013, cap a un quart de deu de la nit, va anar fins a casa de la víctima. Segons ha reconegut al judici que s'ha fet aquets dimecres a la secció quarta de l'Audiència de Girona, quan el va anar a buscar duia una navalla de nou centímetres perquè tenia intenció de matar-lo. El motiu és que sabia que estava en contacte amb la seva dona a través d'Internet.  

Quan va arribar a casa la víctima, li va recriminar que parlés amb la seva esposa i, després, li va clavar la navalla una vegada al coll i una altra al costat. Va ser precisament la dona de l'acusat, que estava a la mateixa finca, qui va sentir els crits de la víctima i va avisar els Mossos d'Esquadra. Dos agents van anar fins al lloc i van detenir l'autor de l'agressió.

La víctima va patir ferides i va estar dos dies ingressat a l'hospital. Fiscalia i defensa han acordat una rebaixa de la pena per un delicte d'homicidi en grau de temptativa i demanen ara una pena de 6 anys de presó.  

En relació a la possible expulsió del país del processat, la lletrada de la defensa ha explicat que es resoldrà en l'executòria de la pena de presó.