Detinguda una parella de Maià de Montcal que tenia 116 plantes de marihuana a casa

La policia sospita que a més del cultiu, la parella també venia el material

A principis del mes de maig, els agents de la comissaria d'Olot van tenir coneixement que en un domicili de Maià de Montcal s'hi podria estar cultivant marihuana, que després seria venuda.

Els mossos es van adreçar al domicili i van observar que l'interior del garatge desprenia una forta olor d'aquesta planta. A més, també van comprovar que les finestres estaven perfectament segellades i que s'escolava soroll de ventiladors.

Amb els indicis recollits, els policies van sol·licitar autorització judicial per fer una entrada i perquisició al domicili.

Finalment, el 8 de maig passat van entrar a la casa i hi van trobar 116 plantes de marihuana a diferents habitacions i en diferents fases de creixement. Van comissar les plantes i el material necessari per afavorir-ne el cultiu, com ara làmpades, ventiladors o aparells de purificació de l'aigua, entre d'altres.

Davant les evidències, els agents van detenir els propietaris, un home i una dona de 31 i 30 anys, veïns de Maià i Barcelona respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.