El 3er Saló Interquilt frega els 7.000 visitants, menys que l'any passat

El primer concurs de patchwork 'Gutermann' se celebrarà en la propera edició

L'any passat el saló Interquilt va arribar als 7.000 visitants. Enguany, la fira s'ha quedat un xic enrere. Des de l'organització ho han relacionat amb el fet que enguany les portes de la fira han tancat a les quatre de la tarda, tres hores abans que l'any passat. No obstant això, la direcció ha volgut destacar que la fira s'ha mantingut malgrat l'important increment de fires que sorgeixen arreu del territori dins l'àmbit del sector de l'oci creatiu.

Des de l'organització del saló expliquen que estan apostant fort per convertir-se en un punt de trobada referent dins del sector. Enguany el saló ha coincidit amb l'inici de la mostra 'Girona, Temps de Flors', un fet que suposat un impuls més per a la fira. "Hem rebut nombroses felicitacions per part dels visitants pel fet de fer coincidir els dos esdeveniments i anar alternant les activitats", han assenyalat.

Durant aquests tres dies, els visitants han pogut conèixer les obres d'artistes internacionals com Jutta Hellbach (Alemanya) o Claudia Belluzi i Daniela Cerri (Itàlia). A més també han pogut veure de primera mà les peces d'artistes d'Estats Units i el treball de les 'quilters' russes de Murmansk. El saló s'ha complementat amb una mostra de màquines de cosir i accessoris del segle XIX del Museu de la Tècnica de l'Empordà. De cara a l'any vinent volen continuar innovant i, per això, ja han anunciat la realització del primer concurs de patchwork 'Gütermann Interquilt'.