El PPC comença la campanya fent bandera de la 'recuperació de Rajoy'

Fisas diu que "no permetrem que ens treguin el dret a ser espanyols i europeus"

L'acte d'inici de campanya l'han celebrat els populars catalans a Castelldefels, amb l'assistència d'unes 200 persones. El míting l'ha començat l'alcalde de la ciutat i diputat del PPC, Manuel Reyes, però ràpidament ha agafat la paraula la presidenta del partit. Alícia Sánchez-Camacho, que ja ha avançat que s'implicarà a fons en aquesta campanya, ha volgut marcar el perfil del missatge que mantindrà aquests quinze dies, i ha alertat als catalans del que "ens juguem en aquestes eleccions".

"El 25 de maig triem entre les reformes de la recuperació impulsades per Rajoy o la tornada a l'Espanya en fallida d'Elena Valenciano, Zapatero i Rubalcaba", ha sentenciat, tot afegint que "Catalunya i tota Espanya han de saber què escollim, perquè hem de guanyar-nos el futur amb el PP o farem un enorme pas enrere amb els socialistes". I és que per a la popular, "dir socialista és igual a mentides, atur i falta d'oportunitats".

La líder del PPC ha volgut donar el tret de sortida així a la campanya presentat aquestes eleccions com un "aval a les reformes" impulsades pel govern espanyol. En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha lloat la feina feta per Mariano Rajoy i ha vaticinat que la recuperació no té marxa enrere. "A aquesta Espanya no l'atura ningú, ni els socialistes ni els independentistes, que ho sàpiguen tots", ha conclòs, tot afegint que el PP "és l'únic partit que defensa i garanteix per a sempre la unitat d'Espanya. "Ningú ens trencarà perquè Rajoy i el PP garanteixen la unitat d'Espanya", ha sentenciat.

Santi Fisas, per la seva part, ha insistit en el mateix missatge i ha advertit als independentistes que els populars "no permetrem que ens treguin el dret a ser espanyols i europeus". "No volem que aquestes siguin les ultimes eleccions europees on els catalans tenim dret a vot, que no ens obliguin a renunciar al que som: catalans, espanyols i europeus", ha sentenciat.

I és que per a Fisas, "només el PP garanteix la fortalesa necessària per defensar els interessos d'una Europa unida i plural". "És hora d'anar junts, no de la separació", ha dit just abans d'enganxar el primer cartell demanat el vot per al PP de la mà de Sánchez-Camacho.