Girona x Dret a Descansar 'dispara' contra el Temps de Flors

La plataforma diu que la mostra floral "no els deixa dormir"

La plataforma Girona x Dret a Descansar, que agrupa cinc entitats veïnals de la ciutat, s'ha posicionat en contra del "Girona, Temps de Flors" i ha repartit cartells pel Barri Vell de la ciutat.

En aquests animen als veïns a penjar coixineres estampades als balcons de casa seva per tal de reclamar un bon descans. El text resa el següent: "T'agrada el Temps de Flors? Vols participar-hi? T'agradaria poder dormir i descansar cada nit de la setmana?? T'estimes la teva salut?? Vols que qui ho ha de saber ho sàpiga? Participa a Temps de Flors penjant una coixinera al teu balcó. Si la tens estampada amb flors, millor que millor".

El text també facilita una adreça de correu electrònic per a totes aquelles persones que no disposen de l'element en qüestió: "te'l portarem a casa perquè la pengis i decoris".

La plataforma, que té una pàgina a Facebook amb 66 seguidors, també va reclamar l'any passat el tancament de totes les terrasses a les deu de la nit, al·legant motius de salut i la normativa de la Organització Mundial de la Salut (OMS)