Detenen un lladre a Calonge amagat sota el llit

L'home, de 47 anys i veí de Santa Coloma de Farners, va ser enxampat 'in fraganti'

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Calonge (Baix Empordà) han detingut un home com a presumpte autor d'un robatori amb força en una casa del municipi. L'arrestat, de 47 anys i veí de Santa Coloma de Farners (Selva), va ser enxampat 'infraganti' a les cinc de la tarda del dos de maig gràcies a l'avís d'un ciutadà que va alertar que hi havia un intrús en un domicili.

Quan els agents es van dirigir al lloc van constatar que un dels finestrals de la casa estava forçat i que l'interior estava regirat. Durant la inspecció van sentir soroll a la planta superior, fet pel qual van decidir reforços. S'hi van dirigir més patrulles d'agents locals i de Mossos que van trobar l'home amagat sota el llit. Els fets van passar cap a les cinc de la tarda del dia dos de maig, quan la Policia Local de Calonge va rebre l'avís d'un veí que els alertava que en un domicili de la població hi havia un intrús i que podria estar robant.

Els agents s'hi van dirigir immediatament i quan van arribar al domicili van constatar que un dels finestrals de la casa estava forçat i l'interior tot regirat. Mentre inspeccionaven el domicili van sentir soroll a la planta superior, fet pel qual van decidir demanar suport.

Al lloc s'hi va desplaçar més patrulles dels agents locals i de Mossos de l'ARRO que estaven per la zona. Quan els policies van inspeccionar la primera planta de l'habitatge van trobar un home amagat sota un llit. Portava diverses eines susceptibles de ser emprades per forçar els accessos de la casa i diners que acabava de sostreure de l'habitatge. Per aquest motiu, se'l va detenir com a presumpte autor d'un robatori amb força.

El detingut, que té antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.