La cadena de restaurants asiàtica Udon Noodle Bar arriba a Girona

La franquícia compta amb més de 21 establiments per tot el país

La cadena de restaurants especialitzada en fideus asiàtics, Udon Noodle Bar, continua la seva expansió per territori nacional amb una nova obertura al número 47 del Carrer Santa Clara de Girona, en ple centre turístic de la ciutat. Tot i que al cadena, d’origen català, ja disposa de més de 21 locals per tot el país, es tracta de la primera inclusió en territori gironí.

El local disposa d’una superfície d’uns 150 metres quadrats i té una capacitat aproximada per a 50 comensals. Es tracta, a més, del primer restaurant de la cadena que incorporarà una nova línia de decoració més càlida, que recorda els orígens de les tavernes japoneses, sense perdre el toc casual i informal que ha definit la línia d’estil d’Udon des dels seus orígens.

Es tracta de la primera obertura d’aquest 2014, després que el passat juliol s’obrís el darrer restaurant al Centre d’Oci Parc Vallès de Terrassa. La cadena de Noodle Bars incorpora, així, un nou local franquiciat als 12 que ja en té i té previst, a més, la inauguració d’un nou restaurant al Centre Comercial Parc Central de Tarragona abans de l’estiu.

UDON Noodle Bar & Restaurant

Udon és una cadena de Noodle Bars inspirada en els Udon Ya japonesos amb més de 400 anys d’història i està especialitzada en l’elaboració de fideus orientals o noodles.

La cadena va celebrar al març d’aquest 2014 el desè aniversari d'obertura del primer local ubicat al barri del Born de Barcelona i durant aquests anys ha apostat per un producte fresc i per la matèria primera d’origen.

Actualment, la carta inclou més de 15 receptes de noodles realitzades amb diferents tipus de fideus tradicionals de la cuina asiàtica, entre els quals destaquen: Udeon (fideu gruixut fet amb farina, aigua i sal), Soba (fideu prim fet amb farina, aigua i sal) i fideu prim d’arròs.