Preestrena d''El somni' dels germans Roca

La pel·lícula apropa l'espectador a la forma de crear dels responsables del segon millor restaurant del món

'El somni', el projecte multimèdio-gastronòmic dels germans Roca, ha preestrenat aquest dilluns un dels seus plats forts, la pel·lícula dirigida per Franc Aleu i produïda per Mediapro. El film, òpera prima d'Aleu, és un passeig pel món de les idees, la creació i el pensament amb gran pes de les imatges de les creacions gastronòmiques dels germans Roca.

La pel·lícula, que s'ha exhibit a la seu de Mediapro, s'estrenarà el 9 de maig a les sales de cinema i en format DVD, i es distribuirà simultàniament a través de plataformes online (Amazon i iTunes, a més de les principals plataformes VOD). La cinta no s'inscriu en un gènere cinematogràfic concret, ja que beu de l'assaig, de la ficció i de l'animació.

Combinant recursos narratius i estilístics, el director ha volgut plasmar l'experiència sensorial que van viure els 12 privilegiats comensals del sopar/òpera 'el somni' en el terreny audiovisual. De la mateixa Manera, la pel·lícula apropa l'espectador a la forma de crear dels germans Roca i "a l'actitud que els ha portat a crear una cuina reconeguda internacionalment".