Milestone Project Girona potenciarà les propostes de l'art urbà en la seva tercera edició

El festival torna a la capital gironina del 9 al 21 de juny

Milestone Project Girona arriba enguany a la seva tercera edició, que tindrà lloc del 9 al 21 de juny a la capital gironina. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, consolidarà la seva proposta singular i transversal que busca fer arribar l'art de forma directa i sense intermediaris al ciutadà combinant diverses disciplines de l'art amb la reflexió sobre la nostra realitat.

Enguany Milestone s'enfocarà encara més en les propostes d'art urbà, i a partir d'aquesta setmana s'obre de nou la convocatòria pública de cada edició per la cessió d'espais urbans que vulguin acollir les obres pictòriques de gran format dels millors artistes d'Street Art- tant locals com internacionals- del moment.

Milestone Project busca que tothom gaudeixi del millor art pictòric urbà de manera gratuïta i, per això, vol comptar amb la complicitat de la ciutadania en forma de localitzacions que puguin siguin embellides pels artistes convidats a aquesta tercera edició, esdevenint els llenços urbans d'obres tan emblemàtiques com la 'Cocollona', que ja forma part del patrimoni artístic de la ciutat.

En les dues ocasions anteriors Girona ja va respondre molt positivament a la crida, i per tant enguany la organització de l'esdeveniment confia en repetir l'èxit de resposta de les edicions precedents, en les quals es va superar amb escreix el nombre d'emplaçaments necessaris per dur a terme les accions pictòriques.

A banda, una de les novetats per aquesta nova edició serà una secció d'acció de carrer que donarà protagonisme a les instal·lacions mòbils i que implicarà de manera més directa i activa al públic.