Detingut un home per robar a l'antic hotel Bellafosca de Palamós

El lladre va entrar a l'edifici per sostreure ferralla

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 24 d'abril un home de 37 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Palamós, que acabava de cometre un robatori amb força en un antic hotel de la població del Baix Empordà.

El detingut havia entrat a l'edifici per sostreure ferralla. Cap a dos quarts de quatre de la tarda del mateix dia, els agents van saber que s'havia activat el sistema d'alarma de l'hotel Bellafosca de la població. Es tractava dels sensors que hi havia instal·lats a la zona de la cuina. Els agents s'hi van dirigir i una vegada al lloc van comprovar que l'hotel es trobava dins d'una finca envoltada per una reixa metàl·lica de dos metres d'alçada. Els mossos també van constatar que els accessos de la part inferior de l'hotel es trobaven tapiats, ja que l'establiment no es troba en funcionament.

Des de l'exterior, els agents van observar que hi havia una persona a la planta superior manipulant objectes i fent molt soroll. Els mossos van accedir al recinte i van localitzar un home en una de les habitacions, tallant canonades de metall. En altres estances van trobar les portes forçades i ferralla apilonada per tal de ser transportada.

Davant totes les evidències, els mossos van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. El detingut, sense antecedents, va passar 25 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que va decretar la seva llibertat.