Es constitueix la Comissió Mixta sobre el futur del parc de les Pedreres a Girona

El regidor de Serveis Socials, Eduard Berloso, va presidir la primera reunió

Divendres passat, dia 25 d’abril, va tenir lloc la reunió de constitució de la Comissió Mixta sobre el futur del parc de les Pedreres. La comissió està formada pel regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació, Eduard Berloso; el primer tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Jordi Fàbrega; el regidor d’Urbanisme i Activitats, Carles Ribas; el defensor de la Ciutadania, Ramon Llorente; representants de l’Associació de Veïns de les Pedreres; veïns de la zona, i tècnics municipals.

Tal com ha explicat el regidor Eduard Berloso, “la comissió té com a objectiu principal reordenar l’entorn natural del parc, cosa que significa també tractar sobre el futur de les persones que hi viuen actualment”. La comissió es reunirà un cop al mes i s’hi debatran les diferents actuacions que s’han d’anar portant a terme per aconseguir l’objectiu plantejat.

Una de les primeres intervencions que es desenvoluparan serà la dotació de mitjans per a la neteja i la gestió de residus de la zona, amb la incorporació de nous contenidors al parc de les Pedreres. “La nostra voluntat és que les decisions que es prenguin i les accions que s’executin es facin sempre de manera consensuada en aquesta comissió mixta”, ha recalcat Berloso.