L'alcalde de Bellcaire d'Empordà, consternat per la mort de Tito Vilanova

El municipi decreta dos dies de dol

L'alcalde de Bellcaire d'Empordà, David Font, s'ha mostrat consternat per la mort aquesta tarda de Tito Vilanova. En declaracions a l'ACN, Font ha declarat que aquest és un moment que cal estar al costat de la família de Tito Vilanova perquè ell, tal com era, així ho hagués volgut, que "tinguéssim la màxima distracció cap a la seva família i sobretot que els donéssim tot el suport i una gran abraçada i estar tots al costat de la seva família".

"Per això vull donar una gran abraçada als seus pares, la seva dona, als seus fills, al seu germà i a tota la resta de la seva família", ha assenyalat Font. La notícia de la mort de Tito Vilanova ha commocionat els veïns del seu poble natal, Bellcaire d'Empordà, on encara resideixen els pares de l'exentrenador blaugrana. La seva mort ha suposat un fort impacte emocional per totes les persones que han vist créixer Vilanova i que coneixen la seva família.

El municipi ha decretat dos dies de dol, aquest dissabte i diumenge, i encara no es coneixen els actes que s'hi faran en record a la figura de l'extècnic del FC Barcelona. Font ha demanat als mitjans que continuïn mantenint el mateix respecte que han tingut fins avui amb la família.