Comissen prop de 600 plantes de marihuana al barri de Sant Joan de Figueres

S'han trobat en dos pisos

Guàrdia Urbana de Figueres i Mossos d'Esquadra han comissat aquest dijous prop de 600 plantes de marihuana en dos domicilis de la capital de l'Alt Empordà. L'actuació ha tingut lloc al barri de San Joan.

El treball regular que hi efectuen els dos cossos havia servit per determinar que als dos habitatges es cultivava aquesta planta. Concretament, en un pis del carrer Ramon Reig s'han trobat 345 plantes. I en un del carrer Avinyonet n'hi havia 242. Ambdós indrets, indiquen els cossos policials, estaven habilitats com a hivernacle.

En tots dos casos s'ha denunciat una persona com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública. En el decurs del dispositiu també s'ha comptat amb tècnics de la companyia de la llum que han detectat comptadors manipulats a quatre domicilis dels carrers Josep Bonaterra, a dos del carrer Avinyonet i a un del carrer Ramon Reig. L'empresa denunciarà els titulars dels domicilis.

Finalment, des de l'Ajuntament de Figueres s'indica que en el marc del dispositiu conjunt de Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra també s'ha detingut una persona que tenia una requisitòria pendent.