Enxampen dos lladres mentre robaven tubs de coure i ferralla a la deixalleria de Girona

Cap dels detinguts dos tenen antencedents per robatori

El robatori a la deixalleria de Girona va tenir lloc la matinada d'aquest dilluns 12 d'abril a la deixalleria comarcal, situada al polígon Pla d'en Xuncla. Pels voltants de les dotze de la nit, una patrulla que feia tasques de vigilància per la zona va observar que hi havia dos homes a l'interior del recinte. Quan els lladres van adonar-se de la presència dels agents, van fugir corrents i es van amagar entre la foscor.

La patrulla va demanar reforços i diverses unitats van començar una recerca conjunta per localitzar els lladres. Pocs minuts més tard, els agents van trobar Said A.B., veí de Girona, i Bilal Z., veí de Salt (Gironès) amagats rere d'un dels contenidors on es dipositen les deixalles.

En paral·lel, una altra patrulla que inspeccionava el perímetre de la deixalleria va veure com els lladres havien foradat la tanca de filferro. Els dos homes havien estacionat una furgoneta al costat del forat. El vehicle, que tenia la porta posterior oberta, estava carregat de tubs de coure i ferralla. Molt a prop del lloc on hi havia la furgoneta, la Policia Municipal de Girona va trobar una pila d'aquests materials, llesta per ser carregada.

Els agents van detenir els dos homes, que no tenen antecedents, per un delicte de robatori amb força. Una grua va traslladar més tard la furgoneta al dipòsit de vehicles municipal.