Espai Gironès fa entrega dels dos xecs de 500 euros per gastar en 30 minuts

Les afortunades són Carme Vicens i Maria Rosa Guillamet

El centre comercial Espai Gironès, gestionat per Multi Mall Management Spain S. A., va entregar ahir els premis als guanyadors del seu concurs de la “Gimcana de Compres”, celebrat durant els mesos de març i abril a les seves instal·lacions.

El funcionament del concurs consistia en fer una compra mínima de 20 euros a qualsevol comerç del centre i portar després el tiquet al punt d’informació de la planta baixa per obtenir una butlleta pel sorteig de dos premis de 500 euros per gastar als establiments del centre comercial.

Les afortunades, Carme Vicens, de Cornellà de Terri, i Maria Rosa Guillamet, de Salt, han rebut els seus premis a les oficines de gerència de l’Espai i podran gaudir-los comprant als seus establiments el proper dissabte 26 d’abril. La particularitat d’aquest premi és que si s’aconsegueix gastar-lo en un període de 30 minuts en cinc locals diferents, s’aconseguiran 50 euros extres per seguir adquirint productes a les botigues del centre. Per donar fe d’aquesta autèntica gimcana, un reporter seguirà a les premiades càmera en mà mentre van triant en què gasten els diners guanyats en el sorteig.

El centre comercial

Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt, limítrof amb Girona, amb façana a l’autopista AP-7 que uneix França amb Barcelona. La seva excepcional ubicació li permet generar una zona d’influència directa amb més de 400.000 habitants i una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any.

Disposa de 46.000 metres quadrats de Superfície Bruta Alquilable (SBA), distribuïts en dues plantes amb operadors líders com Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Miró, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear o Springfield, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

La gestora

Multi Mall Management pertany al grup Multi Corporation, capdavanter en la promoció immobiliària i gestió de centres comercials a Europa i Turquia. A més, el grup té altres empreses subsidiàries dedicades a la gestió d'actius i propietats, inversió i rehabilitació de projectes.

Multi Mall Management gestiona projectes a 8 països amb més de 5.000 rètols comercials y 2.000.000 m2 d’SBA, rebent més de 300 milions de visitants cada any.