Dos detinguts per assaltar un home i una anciana mentre passejaven els gossos pel carrer

Els detinguts, un dels quals és menor, van fer anar l'home per terra i li van agafar el mòbil i la cartera

El robatori va tenir lloc ara fa nou dies. Cap a les nou del vespre, l'home i l'anciana, que són amics, passejaven els gossos per la zona de Sant Francesc d'Olot (Garrotxa). Ell té 54 anys i ella, 84. Mentre conversaven distrets, els dos joves se'ls van apropar per darrere i van donar una empenta a l'home, que va caure i va anar a parar per terra.

Els nois van aprofitar la situació per agafar-li el telèfon mòbil i el moneder de la butxaca i van fugir corrents. Arran de la caiguda, l'home es va fer alguna rascada. Després que els alertessin, una patrulla va anar fins al lloc i va parlar amb les dues víctimes, que els van facilitar la descripció dels dos joves.

L'endemà mateix, els Mossos d'Esquadra van atrapar els lladres. Es tracta de dos nois, un de 19 anys i l'altre menor d'edat, que viuen a Olot mateix. Els agents els van detenir per un delicte de robatori amb violència i intimidació i una falta de lesions.

El noi de 19 anys, que no té antecedents, va passar dijous passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs. Pel què fa al menor d'edat, els mossos el van deixar en llibertat, en espera que la fiscalia de menors el requereixi per declarar.