Detingut per robar els diners de la màquina expenedora de begudes d'una escola

Es va emportar 204 euros en monedes

Aquest diumenge a la tarda, la Policia Local de la Bisbal d'Empordà (Baix Empordà) a detingut un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Torroella de Montgrí com a suposat autor d'un robatori amb força en grau de temptativa a l'escola Mas Clarà.

Cap a dos quarts de quatre de la tarda, un veí de la Bisbal va trucar la policia alertant que havia vist una persona accedint a l'escola per una finestra. Una patrulla de la Policia Local va anar immediatament fins al col·legi, on van comprovar que una de les finestres de la façana dreta estava forçada.

Mentre inspeccionaven el voltant del col·legi i demanaven reforços als Mossos d'Esquadra, la patrulla va veure com d'una altra finestra sortia un home. Els agents l'han pogut interceptar i detenir en el moment de saltar al carrer portant una bossa de plàstic amb monedes i tornavisos. En concret, duia 204 euros en monedes que hauria tret de la recaptació d'una màquina expenedora de begudes que hi ha dins el centre.

Al detingut l'han traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra com a autor d'un suposat delicte de temptativa de robatori amb força en la modalitat d'escalament. El detingut va admetre als agents que havia tret les monedes de la màquina de cafè de l'escola i, en la inspecció ocular, la policia no va trobar cap possible còmplice dins el col·legi ni es va trobar a faltar cap altre objecte.