Arrenca la 7ena edició del Festival del Còmic de Figueres amb rècord de públic

El Teatre El Jardí va reunir a la Gala inaugural prop de 800 persones

La passada nit de dijous va començar una nova edició del Festival Còmic de Figueres (Alt Empordà) amb una Gala Inaugural que va oferir més de dues hores d'espectacle i humor.

El teatre El Jardí va completar el màxim del seu aforament que aplegava un públic absolutament entregat. Tortell Poltrona fou l'encarregat d'obrir la nit i rebre amb una reverència al Rei Joan Carles I, interpretat per l'actor Toni Albà, que va conduir tota la vetllada fent esclatar de riure al públic amb les seves intervencions.

Antonio Díaz “El Mago Pop” va omplir de màgia el teatre i es va emportar una gran ovació. També els mestres del teatre de figures Hugo e Inés que van sorprendre al públic amb la seva poesia corporal i en Pep Plaza que es va encarregar de tancar la nit amb una gran actuació.

L'equip de TV Girona va realitzar la gala televisiva i va retransmetre l'streaming en directe a través de La Xarxa de Comunicació Local. La Gala s'emetrà també en diferit dissabte 19 a les 22:25h i es podrà veure per les diferents televisions locals: TV Girona, Empordà TV, Costa Brava, Canal Reus TV, TAC 12, Lleida TV, El 9 TV, m1tv, Canal Terrassa, Olot TV, RTV Ripollès, Canal Taronja, VOTV, Vallès Visió, Penedès TV, Canal Terres de l'Ebre, Canal Blau, ETV, TVM i TV Manresa.

El Festival segueix fins diumenge oferint les diferents actuacions i activitats programades als tres espais del festival.

A l'Espai Citroën instal·lat a la Rambla de la ciutat, ha tingut lloc amb gran èxit d'acollida la sessió de “Teràpia del Riure” impartida per Mari Luz Urbe i ha despertat l'interès de nombrosos turistes i veïns. Al mateix envelat actua divendres en Tortell Poltrona, dissabte Hugo e Inés i diumenge la Companyia Passabarret amb el seu “Tandarica Circus”.

L'actor Leo Bassi ha iniciat el curs que imparteix a actors i clowns professionals que clourà diumenge, a banda d'oferir la seva actuació divendres al teatre El Jardí amb el seu “The Best Of”.

Dissabte al Teatre El Jardí te lloc la pre-estrena de “Fer Riure és un art” el nou espectacle d'en Joan Pera.

A l'Antic Escorxador la companyia Ponten Pie ofereix el seu espectacle “Ártica” amb 4 funcions diàries de divendres a diumenge. Una proposta molt especial que va rebre el Premi a la Millor Estrena d'Arts de Carrer i No Convencionals la passada edició de Fira Tàrrega.