Roben en un bar de Figueres i els identifiquen amb la càmera de seguretat

Els dos lladres, de 19 i 20 anys, es van emportar diners, ulleres de sol i un iPhone

El furt va tenir lloc dissabte passat. Cap a les vuit del vespre, els propietaris d'un bar de Figueres (Alt Empordà) es van adonar que la bossa de mà que solien guardar al darrere de la barra els havia desaparegut. A dins hi havia diners, unes ulleres i sol i un Iphone. Els lladres havien aprofitat que els amos estaven distrets, feinejant per la cuina o bé servint taules, per agafar la bossa i marxar sense ser vistos.

Però si bé van assegurar-se que ni els amos ni els clients els van veure, no van comptar amb què el local disposa de càmera de seguretat. I precisament això va ser el que va permetre atrapar-los. Després que el propietari alertés la policia, ell i els agents van visionar la gravació i van veure com dos joves robaven la bossa. A les imatges, se'ls identificava clarament.

No van haver de passar gaire hores fins que els mossos els van poder emmanillar. L'endemà, el propietari va veure els dos nois voltant per la zona i va trucar a la policia. Els mossos van anar fins al lloc i els van detenir per un delicte de furt.

Els dos nois tenen 19 i 20 anys i són de procedència marroquina. Un d'ells viu a Llançà i l'altre a Figueres. Després de passar a disposició judicial, el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs.