Localitzen l'home de 82 anys desaparegut aquest dilluns a Figueres

Es troba conscient però desorientat

Els equips de recerca han localitzat al voltant de tres quarts de dues del migdia Joan Rodríguez Hernández, de 82 anys que, va desaparèixer ahir a Figueres. Segons els Bombers de la Generalitat, un helicòpter ha vist l'ancià des de l'aire en un camp proper al nucli urbà de Figueres al voltant de tres quarts de dues del migdia.

L'home, que pateix una malaltia degenerativa, es trobava conscient però desorientat i es queixava de mal a l'esquena. Els seus familiars van alertar de la seva desaparició aquest dilluns després que a la tarda sortís a passejar amb la seva dona fins a la Plaça de la Creu i a partir d'allà continués sol per carrer Sant Antoni fins que se li va perdre la pista.


Al llarg d'aquesta nit, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra han estat buscant l'ancià al nucli urbà de Figueres, a Vilafant i Les Forques. A partir d'aquest matí, s'han incorporat la resta de mitjans, entre els quals Policia Local de Figueres, els membres de Protecció Civil i voluntaris de la Creu Roja, fins que l'helicòpter l'ha localitzat des de l'aire.