Desmantellen dues partides il·legals de pòquer a Vilafant i Salt

Els Mossos d'Esquadra han denunciat deu persones per una infracció molt greu de la Llei de Joc

Els Mossos d'Esquadra han denunciat deu persones i han aixecat dotze actes administratives en el desmantellament de dues partides il·legals de pòquer a Vilafant (Alt Empordà) i Salt (Gironès) el passat 5 d'abril. En total, la policia va comissar 1.104 euros i diversos objectes, com tres baralles de naips o un tapet. Els denunciats s'enfronten a una infracció molt greu de la Llei de Joc 1/1991 que regula la pràctica del joc, per haver organitzat i realitzat partides il·legals en recintes no autoritzats.

De moment, els Mossos d'Esquadra passaran les actes al Servei Territorial de Jocs i Espectacles de Girona que decidirà quin és el tràmit corresponent. Els fets es remunten al passat 5 d'abril. D'una banda, a quarts de cinc de la tarda, agents de la Unitat Regional de Policia Administrativa de Girona va localitzar una partida de joc il·legal en un centre de cultura i esbarjo de Vilafant.

En aquest cas, cinc persones estaven jugant amb una baralla de naips en una sala del local. En el moment de la intervenció, hi havia 725 euros sobre la taula que els participants volien jugar-se en una partida de pòquer. Per això, els mossos van aixecar sis actes administratives, cinc d'elles per a cadascun dels jugadors, i una altra per la partida de joc il·legal. A més, van comissar les tres baralles de naips que hi havia a la sala i els diners jugats.

La segona actuació es va produir el mateix dia a quarts de vuit del vespre en un bar de Salt. Els agents van localitzar cinc persones jugant al pòquer amb una baralla anglesa. Els policies van tornar a realitzar sis actes administratives, una per cada jugador i una altre per la partida il·legal que estaven fent. En aquesta ocasió es van comissar 379 euros, la baralla de naips i un tapet.

Posteriorment, els agents policials van fer les comprovacions pertinents i davant les evidències, van aixecar les actes administratives corresponents per una infracció molt greu a la Llei de Joc 1/1991 reguladora del règim sancionador en matèria de joc. Els Mossos han informat que ara trametran les actes al Servei Territorial de Jocs i Espectacles de Girona per tal de donar-hi el tràmit corresponent.