La 26a Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava obre portes amb 'bones perspectives'

En aquesta edició hi ha exposades 435 embarcacions

La 26a Fira del Vaixell d'Ocasió del Port d'Empuriabrava ha obert portes aquest dissabte al matí amb "optimisme i bones perspectives", segons ha informat l'organització a través d'un comunicat. La mostra, que s'allargarà fins al 20 d'abril, compta amb 37 expositors, 25.000 metres quadrats i 435 embarcacions que tenen un valor que ronda els 21 milions d'euros.

S'hi exposa una àmplia gamma d'embarcacions amb preus que van dels 250 euros, per un petit bot, als 700.000 euros, per una motora. A més de les embarcacions de segona mà, també hi ha vaixells "milla zero" que són embarcacions de demostració que a vegades ni tan sols s'han posat a l'aigua i que es venen molt més barates que les noves.

A la Fira del Vaixell d'Ocasió del Port d'Empuriabrava hi participa l'Associació Catalana de Ports, que durant tota la setmana, promocionarà el forfet "Sailing Costa Brava", una oferta "molt interessant pels navegants que permet dormir durant set dies en diferents ports de la Costa Brava a un preu molt raonable".

Aquest dissabte al matí s'ha celebrat una trobada d'instagramers que ha tingut molt bona participació, aplegant al voltant d'un centenar de persones amb ganes de prendre bones instantànies per penjar a les xarxes.

El 16 d'abril s'ha previst una convocatòria d'exàmens als títols de Patró d'Embarcació d'Esbarjo i Patró de Navegació Bàsic. Els exàmens es faran al Centre Emprèn d'Empuriabrava.

La Fira estarà oberta al públic fins al diumenge 20 d'abril, de les deu del matí a les set de la tarda.