Bryan Adams s'incorpora al cartell del Festival Cap Roig

El concert forma part de la seva gira mundial 'The Bare Bones Tour'

L'estrella canadenca del rock Bryan Adams oferirà el 7 d'agost l'únic concert a l'Estat espanyol de la gira mundial 'The Bare Bones Tour'. Ho farà al jardí botànic de Cap Roig de Calella de Palafrugell, a Palafrugell (Baix Empordà), en el marc del Festival Cap Roig.

Adams reinterpretarà els seus temes més clàssics en un nou format acústic en directe que ja ha estrenat a diversos escenaris d'Europa i dels Estats Units. Bryan Adams té una trajectòria molt dilatada durant la qual ha venut 65 milions de discs.

Té una mitjana de 120 actuacions cada any. 'Cuts Like a Knife', 'Kids Wanna Rock' o 'Everything I Do I Do It for You' seran alguns dels temes que interpretarà. A Cap Roig, Bryan Adams interpretarà els seus temes com van ser creats originàriament, però adaptats a un nou format en directe a través de la seva guitarra, una harmònica i la seva veu.

El Festival Cap Roig té altres estrelles internacionals destacades al cartell com ara Elton John, James Blunt o el grup Pet Shop Boys. També hi ha representació estatal amb artistes com Luz Casal o David Bisbal, i actuacions nacionals amb grups com Els Pets, Els Amics de les Arts o La Iaia.