Tres regidors més del PSC a Roses deixen el partit

Es quedaran com a regidors no adscrits i la direcció els recomana que pleguin

Tres regidors més del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Roses han decidit tirar la tovallola i estripar el carnet del partit. Paqui Guijarro, Francis Martín i Carles Ferrero segueixen el camí de Magda Casamitjana, Francisco Martínez i Imma Carrión.

Els tres regidors han optar per deixar el grup socialista i quedar-se al consistori com a regidors no adscrits malgrat des de l'Executiva de l'Agrupació del PSC a Roses els ha demanat que "s'ho repensin i tornin la seva acta al partit".

El PSC considera que, "al marge de la vaguetat de les explicacions dels tres regidors que han passat a no adscrits, la seva decisió s’ajusta a criteris estrictament personals que respecta i que no vol valorar". L’executiva entén que la política municipal socialista és un projecte col·lectiu i que la nova cap de llista, Olga Simarro, escollida pels militants, "mereixia l’oportunitat de poder començar aquesta nova etapa a Roses amb la participació de tots els components del grup municipal, de qui esperava una major generositat i que respectessin prou els temps per formar-se una opinió del nou projecte", han apuntat.