Les entrades per Mishima i Sanjosex al Strenes, a punt d'exhaurir-se

El festival encara la recta final

Girona ja es prepara per acollir dues de les estrenes oficials més destacades de la segona edició del Festival Strenes 2014: El nou disc de Mishima, “L’ànsia que cura” (Auditori de Girona. 12 d’abril) i el de Sanjosex, “Festival” (Teatre Municipal. 13 d’abril), que protagonitzarà la clausura de la segona edició del festival. Totes dues actuacions estan a punt d’exhaurir les entrades.

De la mateixa manera, i com ha anat passant des que es va inaugurar el festival ara fa dues setmanes, aquestes estrenes conviuran simultàniament amb moltes d’altres programades a la mitja dotzena d’espais de la ciutat. Aquesta setmana estrenen nou disc Xebi SF (Teatre La Planeta. 10 d’abril), Glaucs (Casa de Cultura. 11 d’abril), Sara Pi (Auditori. 11 d’abril), The Mamzelles (Sala Tourmix. 12 d’abril) o Caïm Riba (Sala Tourmix. 12 d’abril). Aquests dos últims protagonitzaran la darrera nit del festival a la Sala Tourmix, a partir de les 23h.

També hi haurà espectacles únics com el concert 300 de l’Orquestra Di-Versiones amb Jeanette, Santi Carulla (Los Mustang) i Leslie (Los Sírex) (Auditori de Girona. 10 d’abril), el concert del 20è aniversari de Quico el Cèlio, El Noi i el Mut de Ferreries o la presentació oficial de l’espectacle “Dues tasses” de Quico Pi de la Serra.