Tezenis i Cartoon Kids crearan 15 llocs de treball a l'Espai Gironès

TEZENIS I CARTOON KIDS CREARAN 15 LLOCS DE TREBALL A L’ESPAI GIRONÈS

El centre comercial de Salt, Espai Gironès -gestionat per Multi Mall Management Spain S. A.- obrirà en les properes dates dos nous establiments que se sumaran a l’àmplia oferta ja existent a les galeries del centre comercial gironí.

Un d’aquests dos locals serà Tezenis, multinacional de moda íntima amb més de 500 punts de venda a 18 països (46 d’ells a Espanya). Tezenis presenta col·leccions bàsiques i fashion, juvenils i de tendència, en continua evolució, enriquides setmanalment amb nous i diferents productes per a home, dona i també pels més petits. Més que una sortida de compres, cerca ser una veritable experiència sensorial i cosmopolita.

L’altre botiga serà Cartoon Kids, especialitzada en la venda de productes dirigits principalment al públic infantil, com ara roba, complements, accessoris i articles per a la llar. Una de les seves particularitats és que compta amb més de 1.700 referències amb llicències dels dibuixos animats i sèries de més èxit entre els nens.

Aquestes dues noves obertures suposaran la creació d’una quinzena de nous llocs de treball, que se sumen als quinze previstos per les pròximes obertures de Mango i Centros Único al propi Espai Gironès. El centre comercial segueix així amb la seva línia d’actuació, basada en l’agrupació de marques líders en els seus sectors que aporten la varietat i qualitat adequades a les preferències dels seus clients.

Espai Gironès

El centre comercial està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt, limítrof amb Girona, amb façana a l’autopista AP-7 que uneix França amb Barcelona. La seva ubicació li permet generar una zona d’influència directa amb més de 400.000 habitants i una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any.

Disposa de 46.000 metres quadrats de Superfície Bruta Alquilable (SBA), distribuïts en dues plantes amb operadors líders com Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Miró, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear o Springfield, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

Multi Mall Management

Multi Mall Management pertany al grup Multi Corporation, capdavanter en la promoció immobiliària i gestió de centres comercials a Europa i Turquia. A més, el grup té altres empreses subsidiàries dedicades a la gestió d'actius i propietats, inversió i rehabilitació de projectes.

Multi Mall Management gestiona projectes a 8 països amb més de 5.000 rètols comercials y 2.000.000 m2 d’SBA, rebent més de 300 milions de visitants cada any.