Mar Serinyà guanya la Beca de Primavera de l'Escala 2014

L'artista connectarà el passat del municipi a través de la pintura i el dibuix

L'artista de Torroella de Montgrí, Mar Serinyà, ha estat la guanyadora de la Beca de Primavera de l'Escala 2014. Aquest mes començarà la seva estada d'un trimestre a la Casa dels Forestals de Sant Martí d'Empúries, per tal de desenvolupar el seu projecte, amb què a través de la pintura i el dibuix pretén connectar el passat (Empúries) i el present (l'actual l'Escala), amb la Mediterrània com a nexe d'unió.

"Amb aquest treball, busco traslladar les memòries antigues al present més actual, per crear noves formes, noves imatges i noves mirades de tot allò que forma part de nosaltres i de la nostra cultura, que ens pot ajudar a crear un futur més integrador i amb més sentit". Amb aquesta definició es presentava el projecte de Mar Serinyà, que ha competit amb deu projectes més arribats de diferents punts de Catalunya i d'Espanya i, també, dels Estats Units.
El projecte guanyador porta el nom de “Present. Passat. Mar”.

Mar Serinya, de 27 anys, comparteix la passió per la música i les belles arts i té una particular forma de composar les seves obres, ajudant-se pràcticament amb tot el cos i donant una gran importància al moviment