Tres detinguts per cometre una desena de robatoris en apartaments de Sant Feliu de Guíxols

Els arrestats són tres joves d'entre 20 i 22 anys

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 27 de març passat tres homes per haver comès deu robatoris en apartaments de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Els detinguts són tres joves d'entre 20 i 22 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de la població. La matinada del 26 de març els Mossos van rebre l'avís d'un veí d'un bloc d'apartaments situats a la carretera GIV-6622, que alertava de la presència d'un home que portava una llanterna, vestia fosc i corria direcció al camí de ronda de la població.

Diverses patrulles es van adreçar al lloc, on van localitzar tres homes. Dos d'ells anaven caminant per la carretera en direcció a S'Agaró, i un tercer estava, metres més avall, estirat al terra entre uns arbustos, fent veure que dormia. Prop d'aquest home i dalt d'un mur, els agents van trobar uns guants. Els agents els van identificar i escorcollar, sense que se'ls localitzés a sobre cap estri susceptible de ser emprat per la comissió de delictes contra el patrimoni ni cap objecte sostret.

Un cop fetes les comprovacions corresponents en immobles del perímetre, els agents no van trobar cap habitatge forçat, per aquest motiu els agents els van deixar marxar.

Davant les sospites es va continuar la batuda per una zona d'apartaments més àmplia. Finalment es van localitzar un total de deu apartaments amb signes de forçament. Tots tenien les persianes i els vidres trencats. En vuit dels habitatges els lladres havien sostret objectes. En la recerca per la zona els agents van localitzar, entre els matolls d'un camí, dos comandaments a distància, un televisor i una caixa de cartró amb un vaixell de ràdio control.

Per aquest motiu, l'endemà dels fets la unitat d'investigació va detenir els tres homes identificats la nit anterior, com a presumptes autors dels robatoris.

Els detinguts van passar el dia 28 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.