Els Mossos d’Esquadra localitzen 700 plantes de marihuana en un pis de Girona

El preu de venta de la marihuana era de 30.000 euros

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona, van imputar, el dia 27 de març, dues persones de 22 i 23 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.
 
Els fets van succeir el passat 27 de març, cap a les cinc de la tarda, durant un patrullatge preventiu per la zona del Pont Major, de Girona. En passar per un bloc de pisos, els agents van sentir una forta olor de marihuana i van decidir esbrinar d’on provenia.
 
Tot seguit, van pujar fins al pis on creien que hi podia haver una plantació i, amb el permís dels dos nois que ocupaven el domicili, van accedir a l’interior i van trobar una plantació repartida en tres habitacions.
 
En total van localitzar 156 plantes de marihuana d’entre 30 i 40 cm i 565 planters d’uns 15 centímetres, a més d’11 làmpades de llums i 11 transformadors. El preu de la marihuana comissada, una vegada acabat el procés d’elaboració, es podria situar cap als 30.000 euros.
 
Per això, es va imputar als dos nois un delicte contra la salut pública, a més també se’ls va imputar un altre delicte de defraudació de fluid elèctric ja que els mossos van comprovar que els nois havien manipulat el cablejat del comptador.
 
Les dues persones, de les quals una tenia antecedents, hauran de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan siguin requerits.