L’Ajuntament de Salt obre un Canal a Youtube

Publicarà vídeos per promoure les novetats al municipi

L’Ajuntament de Salt estrena un nou canal de notícies en el seu perfil de Youtube amb l’objectiu d’establir una comunicació més directe amb els ciutadans. El primer vídeo està dedicat a la presentació del format amb una entrevista a l’alcalde Jaume Torramadé que destaca les novetats del municipi per aquest any. Tot i que el municipi ja tenia aquest canal obert només estava dedicat a publicar imatges de les sessions plenàries.
 
Torramadé destaca en el primer vídeo, enregistrat a la plaça de les llúdrigues, que  “Salt té la necessitat d’explicar les coses que fa però des de la seva pròpia manera de dir-ho, no que d’altres expliquin per nosaltres el que estem fent”.


 
L’alcalde considera que “les noves tecnologies formen part de la nostra realitat diària” i que per tant la idea serà accentuar “aquelles coses que són positives expliquem-les, obrim-les a través dels canals d’informació al món perquè tothom ho conegui i a partir d’aquí també transformarem”.
 
Els propers vídeos tindran l’objectiu de destacar les notícies més rellevants que es duran a terme en els propers mesos a Salt sempre però adaptant-les al canal.