Platja d'Aro destina 60.000 euros en beques per a escolars

S'hi inclouen els serveis de menjador, llar d'infants i el casal d'estiu

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (Baix Empordà) destina enguany fins a 60.000 euros en concepte de beques per a les famílies del municipi per a la utilització de diversos serveis municipals vinculats amb la infància. En relació a la Llar d’Infants Municipal hi ha subvencions per participar al Casalet d’Estiu i per a les quotes del curs 2014-2015. També hi ha beques en relació al Casal d’Estiu Municipal 2014, i per a l’ús del servei de menjador escolar el curs 2014-2015 als centres educatius d’infantil i primària de Castell-Platja d’Aro.

El primer període de sol—licitud és de l’1 al 15 d’abril, només per a les activitats de l’estiu 2014: Casalet de la Llar d’Infants –juliol i agost- (en queda exclòs el menjador) i Casal d’Estiu Municipal –quota d’inscripció i servei de menjador- (en queda exclòs el Casal Esportiu Municipal). Cal presentar tota la documentació necessària i la sol—licitud mitjançant model normalitzat, de dilluns a divendres (9-14 h) a les oficines dels Serveis Socials Municipals.

Posteriorment, del 2 al 13 de juny, hi ha un segon període de peticions, per a la resta de conceptes, i vinculats al curs 2014-2015: quotes mensuals de la Llar d’Infants Municipal (en queda exclòs el menjador); i servei de menjador a les tres escoles públiques d’infantil i primària del municipi: Vall d’Aro de Castell d’Aro, i Els Estanys i Fanals d’Aro de Platja d’Aro (alumnes de P3 a 6è de Primària).

Poden sol—licitar subvenció les famílies empadronades i amb residència efectiva a Castell-Platja d’Aro. Les persones d’origen estranger han de tenir el permís de residència legalitzat. Els ingressos de la unitat familiar no poden ser superiors a una renda per càpita de 3.195’07 euros per persona en relació a les matrícules al Casal d’Estiu Municipal i al Casalet d’Estiu de la Llar d’Infants; i de 6.390,13 euros per persona en les beques relacionades amb la Llar d’Infants Municipals del curs escolar 2014-2015, i de menjador escolar als centres d’infantil i primària de Castell-Platja d’Aro.

Les inscripcions al Casal d’Estiu Municipal per a les famílies empadronades a Castell-Platja d’Aro són de l’1 al 15 d’abril, de dilluns a divendres (10-13 h) a la Casa Lila de Platja d’Aro; i posteriorment, del 28 al 30 d’abril, per a la resta de famílies, si hi ha places disponibles. Les inscripcions a la Llar d’Infants Municipal 2014-2015 són del 5 al 16 de maig, de dilluns a divendres (9-15 h) a la Llar d’infants de Platja d’Aro.