El festival Strenes arrenca amb força el seu primer cap de setmana

Les entrades per Blaumut, a punt d'esgotar-se

El primer cap de setmana del festival Strenes de Girona tanca amb èxit el seu primer cap de setmana segons apunta l'organització. L’èxit de públic i la implicació del teixit social gironí s’ha pogut viure tant a les estrenes oficials o els espectacles únics; com a les activitats paral·leles que han fet petits els locals que les han programades.

Segon cap de setmana

El proper cap de setmana acollirà concerts com el de la gravació del nou disc de Miquel del Roig acompanyat d’Els Catarres, Strombers, Ebri Knight o Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries (3 d’abril. Auditori de Girona), i el concert de celebració del 5è aniversari dels Acció (4 d’abril. Sala Tourmix). També acollirà estrenes a comarques gironines del projecte gal·làctic dels cantautors Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver (4 d’abril. La Planeta) i Joan Masdéu que presentarà “Dissabte” (5 d’abril. Casa Cultura).

Per altra banda, Joan Dausà farà l’estrena oficial del seu nou disc “On seràs demà?” amb totes les entrades exhaurides (4 d’abril. Teatre Municipal), a l’igual que Pau Riba i Pascal Comelade, que estrenaran el seu nou disc “Mosques de Colors” a comarques gironines amb el cartell de “No hi ha entrades” penjat (4 d’abril. La Planeta). Blaumut (5 d’abril. Teatre Municipal) també estan a punt d’exhaurir tot l’aforament.

Aquest cap de setmana també acollirà part dels concerts de les seccions “El que vindrà” i “Descobertes”, que són les apostes artístiques de l’Strenes. En aquest sentit, trobarem Albert Solà (4 abril. Sala Tourmix), Xavi Alías (5 d’abril. Cafè Context), Suite (5 d’abril. La Impremta), Ljubljana & The Seawolf (6 d’abril. El Cul del Món) o Clàudia Bardagí, Toni Beiro i Projecte Mut (6 d’abril als Jardins de la Mercè a partir de les 18h).

El públic familiar es donarà cita al Festival Strenes el proper diumenge 6 d’abril a les 12h a l’Auditori de Girona. S’hi estrenarà l’espectacle multidisciplinar “Musiquetes de paper”.

Altres activitats destacables d’aquesta setmana serà l’entrevista amb públic amb Txarango a la Universitat de Girona (2 d’abril. Facultat de Ciències), una presentació per a premsa i seguidors de Joan Dausà (3 d’abril. Museu del Cinema).

Tota la informació i venda d’entrades a www.festivalstrenes.cat