Detingut un menor que arrossegava pel carrer una màquina de tabac d'un bar

La Guàrdia Urbana de Figueres l'ha detingut amb un còmplice

Dos joves arrossegant una màquina de tabac pel carrer. Això és el que ha vist un veí de Figueres aquesta matinada que ha decidit avisar a la Guàrdia Urbana. Els fets han passat al carrer Terreres. En arribar la policia, els dos nois han abandonat la màquina que havien robat d'un bar del centre i han arrencat a córrer.

Un d'ells ha pogut ser detingut pels agents com a presumpte autor d'un robatori amb força. Es tracta d'un menor de 17 anys, veí de Figueres. L'altre noi no ha pogut ser localitzat de moment. Eren dos quarts de sis d'aquesta matinada quan la central de la Guàrdia Urbana ha rebut un avís d'un veí que alertava que al carrer Terreres hi havia dos joves que molt sospitosament estaven arrossegant una màquina de tabac.

En arribar dues dotacions policials a l'indret, els dos individus han abandonat la màquina a la via pública i han intentat fugir. Un d'ells, però, ha estat interceptat per la policia, que l'ha detingut per un presumpte robatori amb força. Durant la seva identificació, han descobert que el noi era menor d'edat i veí de Figueres.

Durant la investigació, s'ha sabut que la màquina era d'un establiment de la plaça Triangular, que tenia la porta forçada i el vidre trencat. La màquina enregistradora estava al terra.