El rock, protagonista de la nova edició del festival 'In-somni de Girona

La Copa repeteix com a escenari i acollirà les actuacions de Micah P. Hinson, Adrià Puntí, Mazoni o The Fuzztones

El festival In-somni arriba a la onzena edició i converteix la música rock en la protagonista de la cita. Els organitzadors han decidit repetir per segon any escenari a l'esplanada de la Copa, per on passaran artistes com el nord-americà Micah P. Hinson ("la nineta dels ulls del festival", segons el director, Jaume Massaguer), la banda de garage rock nord-americana The Fuzztones, el saltenc Adrià Puntí amb el nou espectacle o el bisbalenc Mazoni. Destaca també l'alta participació d'altres grups catalans com Bremen, Los Tiki Phantoms,Súper Gegant, Buhos o Carmen 113. El festival es farà del 30 d'abril al 3 de maig a Girona. El concert del dia 1 de maig serà de caire benèfic per al Banc dels Aliments.

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el director del festival, Jaume Massaguer, han presentat aquest matí l'edició més rockera del Festival In-somni, que aquest 2014 arriba a l'onzena edició. L'esplanada de La Copa de Girona tornarà a ser l'escenari dels concerts del festival, que tindran lloc del 30 d'abril al 3 de maig.

El director de la cita, Jaume Massaguer, ha destacat que l'edició del 2014 estarà marcada pel caràcter rocker del cartell. "Amb el lema de 'les guitarres prenen la Copa' hem volgut plasmar la idea que aquest any serà un festival més rocker, més guitarrer", ha remarcat Massaguer. Artistes com el nord-americà Micah P. Hinson, que Massaguer ha definit com "la nineta dels ulls del festival"; el saltenc Adrià Puntí presentant el seu nou espectacle 'Incompletament a mitjanit'; la banda de garage rock nord-americana The Fuzztones o el bisbalenc Mazoni seran alguns dels noms més destacats del festival. També cal subratllar la participació dels grups catalans com Bremen, Los Tiki Phantoms, Súper Gegant, Buhos o els gironins Carmen 113.

Una novetat destacada de l'edició d'enguany és la participació a l'In-somni dels tres grups guanyadors del primer Concurs de Grups Emergents del festival: els maresmencs Balancí, els barcelonins The Modern Poppers i els altempordanesos El Impasible Jack Kirby. Aquests dos últims grups participaran, juntament amb Buhos i Carmen 113, al concert solidari en benefici del Banc dels Aliments que el festival oferirà el dia 1 de maig.

"El festival In-somni és un ingredient imprescindible en la recepta festivalera de la ciutat", ha destacat l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, que considera que en aquests onze anys s'ha convertit en una "bona proposta, a un bon preu i amb una dosi d'exclusivitat".