Detingut després d'encastar el cotxe contra una casa a Girona i destrossar-ne el menjador

El jove, que té 20 anys, s'ha anat a refugiar a casa d'un amic i la policia l'ha atrapat poques hores després

La Policia Municipal de Girona ha detingut un jove que ha fugit després d'encastar el cotxe contra una casa del barri de Palau. El noi, que té 20 anys i és veí de la ciutat, portava tanta embranzida que el vehicle -un Audi A6- no només ha trencat la tanca protectora de l'habitatge, sinó que ha travessat tot el jardí i ha destrossat bona part del menjador. Tant ell com l'acompanyant que duia al vehicle han sortit il·lesos de l'accident, però no se'ls ha ocorregut res més que fugir del lloc. Els agents han anat fins a l'habitatge, situat al barri de Palau, i al cap de poques hores han pogut atrapar el noi, a qui han detingut per delictes contra la seguretat viària i danys per imprudència.

Sorpresa majúscula la que s'han endut aquest matí els veïns del carrer Riu Cardener, situat al barri de Palau de Girona. Pels voltants de les sis, un Audi A6 s'ha encastat contra una de les cases i hi ha fet destrosses importants.

El terrabastall ha estat considerable, perquè el cotxe portava tanta embranzida que no només s'ha menjat la tanca de l'habitatge, sinó que també ha travessat el jardí, ha trencat la vidriera del menjador i bona part del morro ha entrat a dins la casa. En aquells moments, a dins l'habitatge hi havia els propietaris, que estaven dormint. No només ells s'han despertat sobresaltats, sinó també els de les cases properes.

Un veí ha alertat la policia i final al lloc dels fets hi han anat dues patrulles. El cotxe, un Audi A6 amb matrícula francesa, ocupava bona part del menjador. Havia quedat bastant abonyegat i estava mig cobert per tot allò que s'havia endut per endavant (vidres, trossos de persiana i el marc de la finestra). Enlloc, però, no hi havia ni rastre del conductor.

La policia ha enviat fins al lloc una tercera patrulla, en aquest cas la d'atestats, perquè fes recompte dels danys. A més, fins al carrer Riu Cardener també s'hi han desplaçat una dotació dels Bombers i la grua municipal, que ha retirat el cotxe i l'ha traslladat fins al dipòsit.

A casa d'un amic

En paral·lel, els agents han començat a fer gestions per localitzar-ne el conductor. I al cap de poques hores, han pogut atrapar-lo. Es tracta d'un jove de 20 anys, Abdulsemit Osamede A.S., que és veí de Girona. Després d'encastar el cotxe contra la casa, tant ell com un altre que viatjava al seient de l'acompanyant, han fugit del lloc.

El noi s'ha anat a refugiar a casa d'un amic, i ha estat aquí on la Policia Municipal l'ha emmanillat. Se l'ha detingut per un delicte contra la seguretat viària i un altre de danys per imprudència.