Una filtració d'aigua a Ràdio Banyoles obliga a tallar l'emissió local

L'aigua ha malmès els aparells tècnics

Ràdio Banyoles porta prop de 48 hores sense poder emetre la programació habitual per culpa d'una filtració d'aigua a l'Ajuntament, que queda just al costat. L'aigua va caure damunt dels aparells tècnics que envien el senyal a l'exterior i els va malmetre. La incidència va passar dimarts passat pels volts de les cinc de la tarda i des de llavors que l'emissora emet la programació de Catalunya Informació.

La previsió és que aquesta tarda, possiblement per a l'informatiu de dos quarts de dues, es pugui tornar a la normalitat amb un aparell provisional. La filtració d'aigua es va produir a l'Ajuntament de Banyoles, que està just al costat de l'emissora. L'aigua va anar a parar a sobre dels aparells tècnics que permeten emetre el senyal radiofònic i des de les cinc de la tarda de dimarts que no s'emet la programació local habitual. Sí que es pot escoltar, però, la programació de Catalunya Informació.

Segons ha explicat el responsable de l'emissora, Moi Camós, la previsió és que aquest dijous ja es pugui reprendre l'emissió amb normalitat. "Confiem que podrem emetre l'informatiu del migdia, de dos quarts de dues, si el senyal pot acabar d'arribar bé", explica.