A presó un lladre per robar a vuit botigues de Figueres

Foradava els aparadors amb un martell i un punxó

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 45 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de vuit robatoris amb força a l'interior de comerços del centre de Figueres, un d'ells en grau de temptativa. Els fets van passar el 17 de març passat quan agents de la comissaria d'aquesta ciutat van enxampar el lladre a quarts d'una de la matinada mentre picava amb un martell i un punxó el vidre de l'aparador d'una òptica.

Aquest era el seu 'modus operandi'. Feia un forat de petites dimensions al vidre per fer-hi passar la mà i el braç i poder agafar tot el que estava al seu abast. El valor dels objectes robats és de 5.331 euros. L'home, amb antecedents, ha ingressat a presó. Els robatoris van tenir lloc entre els dies 13 i 17 de març a establiments comercials del centre de Figueres.

Durant la matinada del 13 al 14 de març, el lladre va endur-se articles de dues òptiques, una perfumeria i una sabateria i durant les tres nits següents va robar a la mateixa perfumeria i a una altra joiera i a una òptica. Els Mossos d'Esquadra van comprovar que el 'modus operandi' era sempre el mateix. El lladre feia un forat al vidre per on fer-hi passar la mà i el braç i endur-se tot el que pogués de l'aparador. El valor dels objectes sostrets era de 5.331 euros.

El 17 de març, a quarts d'una de la matinada, els mossos van aconseguir enxampar-lo 'in fraganti' mentre picava amb un martell i un punxó el vidre de l'aparador d'una òptica. El van detenir i l'endemà es va entrar al seu domicili on els agents van localitzar diferents objectes que havien estat sostrets dels establiments. Els investigadors creuen que el lladre canviava els objectes que robava per droga.

El detingut, un home de 45 anys, espanyol i veí de Figueres, tenia antecedents. El 18 de març va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.