Cristina Cabañas, nova presidenta de l'associació Costa Brava Hotels de Luxe

La cap de Guitart Hotels pren el relleu a Climent Guitart, mort el passat 12 de febrer

La cap de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, és la nova presidenta de l'associació Costa Brava Hotels de Luxe, que aplega 17 establiments d'onze poblacions diferents de les comarques gironines. L'entitat, fundada l'any 2012, agrupa els hotels més luxosos de la Costa Brava i té com a objectiu impulsar i promoure la marca com a distintiu de qualitat i enfortir el sector turístic gironí.

Cabañas va ser escollida per unanimitat durant l'assemblea que l'associació va celebrar el passat dimarts 18 de març. D'aquesta manera, Cabañas pren el relleu al capdavant d'aquesta associació després de la mort el passat 12 de febrer de l'hoteler Climent Guitart, que havia presidit l'associació des de la seva fundació.

Actualment, Cabañas dirigeix una de les cadenes hoteleres més importants de la Costa Brava amb nou establiments, sis dels quals es troben a Lloret de Mar. És llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, diplomada en òptica i optometria, vicepresidenta de la junta local de Lloret de Mar i vocal de la junta provincial de Girona de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. A més, també col·labora amb la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer i ha publicat diversos contes sobre Lloret de Mar amb l'ajuda de Pilarín Bayés.

L'associació Costa Brava Hotels de Luxe es va fundar l'any 2012 i actualment agrupa 17 hotels d'onze poblacions diferents repartides per les comarques gironines des de Roses fins a Lloret de Mar. L'entitat uneix els hotels més luxosos de la Costa Brava i té com objectiu impulsar i promoure la marca coma distintiu de qualitat al mateix temps que enfortir el sector turístic gironí. Avui en dia compta amb un hotel de cinc estrelles gran luxe, set hotels de cinc estrelles i nou hotels de quatre estrelles que sumen un total de 1.116 habitacions.