Detenen dos homes per nou robatoris amb força a cases de Torroella de Montgrí

Els lladres trencaven les finestres per accedir a l'interior i s'emportaven televisors i electrodomèstics

Els Mossos d'Esquadra han detingut a dos homes, de 27 i 28 anys, de nacionalitat espanyola - veïns de La Bisbal d'Empordà i Sant Feliu de Guíxols- per nou delictes de robatori amb força a l'interior de domicilis de Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Els lladres aprofitaven que no hi havia ningú a l'interior de les cases per accedir-hi, trencant les finestres, i s'emportaven televisors i petits electrodomèstics. Els Mossos han aconseguit enxampar-los aquesta matinada de divendres, 21 de març. A l'interior de l'immoble on s'amagaven hi han localitzat armes simulades i part dels objectes sostrets. A més, han trobat la resta dels objectes robats en un pàrquing proper.

Els robatoris es van cometre durant el mes de febrer i aquest mes de març a la urbanització Mas Pinell de Torroella de Montgrí. Arran d'aquests robatoris, els agents van començar una investigació que ha permès detenir els autors dels robatoris. Els lladres utilitzaven sempre el mateix 'modus operandi'; aprofitaven que no hi havia ningú a l'interior de les cases per trencar les finestres, accedir a dins dels immobles i emportar-se tota mena de electrodomèstics i televisors. En concret, durant el mes de febrer, els lladres van cometre tres robatoris i durant aquest mes de març ja n'havien realitzat sis més. En alguns casos, els detinguts havien produït danys al mobiliari dels habitatges.

Els agents han aconseguit enxampar-los aquesta passada matinada a l'interior d'una casa on els detinguts hi amagaven armes simulades, eines susceptibles de ser emprades per cometre els delictes i part dels objectes sostrets. Al cap d'una estona, els agents també han aconseguit recuperar la resta del material robat que es trobava amagat en un pàrquing. Els dos detinguts, amb antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà.