Calonge-Sant Antoni acollirà el seminari Marca Enoturisme 2014

Comptarà amb la participació dels màxims experts en enoturisme de Catalunya

En el marc del festival a l'entorn del vi, Vívid, organitzat per la Ruta del Vi de la DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava- Girona, s'ha organitzat el seminari Marca Enoturisme 2014, una jornada professional que vol convertir Calonge-Sant Antoni (Baix Empordà) en el punt de trobada del turisme del vi de Catalunya.

Al llarg del dia, el màxims experts en enoturisme de casa nostra, exposaran les claus per a construir una destinació enoturística, entendre el turisme del vi i crear productes enoturístics exitosos. Entre altres ponents, hi participaran el professor de planificació tur´sitica de regions vinícoles del CETT-UB, Damià Serrano, el director d'INSETUR José Antonio Donaire, la directora d'Enoturisme Penedès, Núria Sala, la directora de l'Hostal Sport de Falset, Marta Domènech, l'escriptor sobre enoturisme Lluís Tolosa o el responsable d'enoturisme de la URV, Jaume Salvat.
 
El seminari va destinat a totes aquelles empreses, institucions i professionals que necessitin desenvolupar la seva vessant enoturística per tal atraure i satisfer a tots aquells visitants o clients motivats per la cultura del vi i el seu entorn. Un públic 100% professional com són responsables de cellers de tot Catalunya, responsables de màrqueting i comunicació d’hotels i allotjaments turístics, responsables de destinació i poblacions vinícoles, responsables d’empreses de serveis turístics al voltant de les vinyes i el vi, propietaris de restaurants i viniteques, així com assessors de comunicació turística i empreses d’organització d’esdeveniments.
 
El seminari està organitzat per el CCAII, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona i l'Ajuantament de Calonge-Sant Antoni. Col·labora la DO Empordà.
 
El preu de la inscripció és de 50 euros.